ეს საიტი იყენებს ქუქიებს მონაცემების შესანახად. საიტის გამოყენების გაგრძელებით თქვენ ეთანხმებით ამ ფაილების გამოყენებას.
სომხური კერძები, რომლებიც ჯანმრთელი ინგრედიენტებისგან შედგება:
ოსპის სალათი – ეს არის ყავისფერი ოსპის, პომიდვრისა და ხახვის ნაზავი ზეითუნის ზეთით, ლიმონის წვენითა და დაჭრილი ოხრახუშით შეზავებული. გემოს მრავალფეროვნებისათვის ასევე შეგიძლიათ დაუმატოთ ბადრიჯანი, თურქული ბარდა ან სხვა ნებისმიერი ბოსტნეული.
დძავარაპური – ეს წვნიანი შედგება კარტოფილის, კანიანი ხორბლისა და პომიდვრის პიურესაგან, რომელსაც მომზადების ბოლო მომენტში უმატებენ კვერცხის გულს.
სიმარტივე, მრავალფეროვნება, ორიგინალურობა – სომხურ სამზარეულოში უამრავი რამ შეიძლება მოგეწონოთ. ზემოთ აღწერილი კერძები ზედაპირული მიმოხილვაა ამ სამზარეულოში. თუ თქვენ სომხური სამზარეულოს სტილს ბოლომდე შეისწავლით, უამრავ კულინარიულ შთაგონებას აღმოაჩენთ, რომელიც გააორმაგებს თქვენი რეცეპტების არსენალს.