<h2 dir="ltr">ინგრედიენტები:</h2><ul><li>700 გ მწვანე ლობიო</li><li>2 სუფრის კოვზი მარცვლოვანი მდოგვი</li><li>50 მლ ზეთისხილის ზეთი</li><li>½ ჭიქა დაჭრილი ნიგოზი ან მზესუმზირა</li><li>მარილი</li><li>პილპილი</li></ul><h2 dir="ltr">ინსტრუქცია:</h2><ol><li dir="ltr"><p dir="ltr">მოხარშეთ მწვანე ლობიო ორთქლზე სამი წუთის განმავლობაში.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">მოხალეთ ნიგოზი ან მზესუმზირა ტაფაზე.</p></li><li dir="ltr"><p dir="ltr">შეურიეთ მდოგვი, 2 ჩაის კოვზი წყალი, ზეთისხილის ზეთი, მარილი და პილპილი დიდ ჯამში.</p></li><li dir="ltr">დაამატეთ ცხელი ლობიო და ზემოდან დაალაგეთ ნიგოზი ან მზესუმზირა.</li></ol>