რეცეპტები ჭყინტი სიმინდით

18.04.2014

ის, რაც უნდა იცოდეთ ჭყინტი სიმინდის შესახებ

ჭყინტი სიმინდის განსხვავებული გემო გაძლევთ ფართო არჩევანის საშუალებას, როდესაც იწყებთ სადილის მომზადებას. ჭყინტი სიმინდი გაცილებით მეტია, ვიდრე ბოსტნეული, სადღაც შუაშია ჩვეულებრივ ბოსტნეულსა და ხორცს შორის.

... რეცეპტები, რომლებიც შეგიძლიათ სცადოთ

ქვემოთ თქვენ ნახავთ ორ განსხვავებულ გადაწყვეტას, რომელიც გაამდიდრებს შემოდგომის საღამოს თქვენს სამზარეულოში:

  • აიღეთ ბონდუელის ჭყინტი სიმინდის 2 ქილა და ბონდუელის სტაფილოს 1 ქილა. დაჭერით ყველაფერი 2 სმ სისქის ნაჭრებად. მოამზადეთ თეთრი მსუბუქი სოუსი (200 გ) ფქვილითა და რძით; გემოს სიმკვეთრისათვის ცოტაოდენი წიწაკა დაამატეთ. დაუმატეთ სოუსი სიმინდისა და სტაფილოს ნარევს და ზემოდან დაჭრილი ოხრახუში მოაყარეთ.
  • აიღეთ ჩვეულებრივი ფქვილი (2 წილი), სიმინდის ფქვილი (1 წილი) და კვლიავი; ურიეთ. სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. გახსენით ბონდუელის ჭყინტი სიმინდის ქილა, გადაუღვარეთ სითხე და ცოტა ხანი დატოვეთ დასაწკრეტად. ტაფაზე გააცხელეთ ცოტაოდენი კარაქი ან ზეთი. ამოავლეთ სოუსში თითოეული სიმინდი და შეწვით. მიირთვით ახალ წიწაკასთან ან ხორცთან ერთად.

აგრეთვე წაიკითხეთ

მეტი საიტზე