ეს საიტი იყენებს ქუქიებს მონაცემების შესანახად. საიტის გამოყენების გაგრძელებით თქვენ ეთანხმებით ამ ფაილების გამოყენებას.
ბულგარული წიწაკა დაჭერით დიდ ნაჭრებად და კარაქში მოთუშეთ დარბილებამდე. დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და გადმოიტანეთ თეფშზე ცხიმისაგან რომ დაიწკრიტოს. ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ მდნარი ყველი და გააგრძელეთ ათქვეფა. დაუმატეთ ისპანახი მიქსტურას, ასევე 2 კოვზი პირშუშხა და განაგრძეთ ათქვეფა. ახლა თევზის დროა. მოათავსეთ ფილე პირექსის საცხობ ტაფაში. დაასხით ზემოდან ისპანახის მასა და დაფარეთ კარგად. თავზე დაახურეთ ფოლგა და ღუმელში გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი მოთუშულ წიწაკასთან ერთად და დატკბით გემრიელი და ჯანმრთელი ტრადიციული ბერძნული რეცეპტის მიხედვით მომზადებული ათენური თევზით.