ეს საიტი იყენებს ქუქიებს მონაცემების შესანახად. საიტის გამოყენების გაგრძელებით თქვენ ეთანხმებით ამ ფაილების გამოყენებას.
დაჭერით ბულგარული წიწაკა ზოლებად, დაუმატეთ ცოტაოდენი მარილი და პილპილი, დაუმატეთ ლიმნის წვენი და წიწაკა და დატოვეთ დასამარინადებლად. მოამზადეთ ყვავილოვანი კომბოსტო ლიმნის წვენთან ერთად და ასევე - სანახევროდ მოხარშეთ ბრინჯი. გახეხეთ 100 გრამი ყველი. დაუმატეთ მაიონეზი და ბრინჯი და კარგად ამოურიეთ. აიღეთ ფოლგა და დადეთ ზედ თევზი; თავზე დაადეთ ყველი და მასზე ზემოდან დაადეთ ფილეს მეორე ნაჭერი. ფოლგას ჯამის ფორმა მიეცით და დადეთ საცხობ ტაფაზე. გამოაცხვეთ 30 წუთის განმავლობაში. მოამზადეთ ტკბილი სიროფი გარნირისათვის. ამისათვის ცეცხლგამძლე პირექსის ტაფაში ჩაყარეთ თანაბარი რაოდენობის შაქარი და წყალი. ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში და თან განუწყვეტლივ ურიეთ. მოასხით სიროფი ყვავილოვან კომბოსტოს. თეფშზე მოათავსეთ თევზი თავისივე წვენით ყვავილოვან კომბოსტოსთან ერთად და გააფორმეთ დამარინადებული ბულგარული წიწაკით. დატკბით გასაოცარი და ჯანმრთელი ტრადიციული იაპონური რეცეპტით მომზადებული თევზით ტოკიურად.