ტრადიციული მალაიზიური ყინულის კაჩანგი

15.03.2015

უყურეთ ვიდეოს და მოამზადეთ ჩვენთან ერთად!

გადაუწურეთ სითხე ბონდუელის ოქროსფერ სიმინდს და მოათავსეთ თეფშზე. გააკეთეთ ჟელეს კუბები - ამისათვის აიღეთ ნებისმიერი ხილის ჟელე, დაუმატეთ ორჯერ უფრო ნაკლები წყალი, ვიდრე საერთოდ სჭირდება. შემდეგ დაასხით გაშლილ ჭურჭელზე და დატოვეთ მაცივარში ნახევარი საათით. ბლენდერში დაამტვრიეთ ყინული ისე, რომ არ დატოვოთ დიდი ნატეხები. დაასხით სიროფი ყინულზე. გამოიყენეთ მარწყვის ან რომელიმე კენკრის. ზემოდან დაუმატეთ 3 სადილის კოვზი ლობიო და 2 სადილის კოვზი ტკბილი სიმინდი. ახლა აიღეთ ჟელე, რომელიც კუბებადაა დაჭრილი და გააფორმეთ დესერტი. შეგიძლიათ დაუმატოთ ნებისმიერი ტკბილი ხილი გემოვნების მიხედვით. დაუმატეთ პიტნის ფოთლები და მიირთვით დესერტი. დატკბით ჯანმრთელი და იოლად მოსამზადებელი ყინულის კაჩანგით, რომელიც მომზადებულია ტრადიციული მალაიზიური რეცეპტით.

ამ კერძის მოსამზადებლად საჭირო ინგრედიენტების ჩამონათვალი:

ტრადიციული მალაიზიური ყინულის კაჩანგი

აგრეთვე წაიკითხეთ

მეტი საიტზე