ბურიტო მექსიკური სოუსით

/ 5
255 წუთები
ბურიტო მექსიკური სოუსით

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
ძროხის ხორცი600 გ
ტორტილას ფირფიტა12 ცტ
ნიორი2
პატარა1 ხახვი
კოვზი ლიმნის წვენი2 სუფრი
კოვზი თავშავა1 სუფრი
სუფრის კოვზი მარილი0
ჩაის კოვზი პილპილი0
სუფრის კოვზი ზეთი1

სამზარეულო

არომატული და ცხარე სალსას შემდეგ, გემრიელი ბურიტო მოგიკლავთ შიმშილის გრძნობას.
  1. გარეცხეთ ხორცი. წაუსვით ნივრის, ლიმნის წვენის, თავშავის, პილპილის და მარილისგან მომზადებული სოუსი. გააჩერეთ ხორცი მარინადში 4-8 საათის განმავლობაში. შემდეგ შეწვით, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და აცადეთ გაშრეს 6 საათის განმავლობაში.
  2. წვრილად დაჭერით ხახვი. მოთუშეთ ცხელ ზეთში. დაუმატეთ გამშრალი ხორცი და შეწვით სანამ გაყავისფრდება. დაუმატეთ მარილი და აურიეთ.
  3. გაათბეთ ტორტილა ღუმელში. თითოეულზე დადეთ რამოდენიმე კოვზი ხორცი და გადაახვიეთ.
  4. მირთმევის წესი: მიირთვით ცხარე მექსიკურ საწებელთან და ლობიოსთან ერთად.
მიირთვით ცხარე მექსიკურ საწებელთან და ლობიოსთან ერთად.

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე