ბარდის კერძი ახალი კამით
ინგრედიენტები
1 ნაწილი
მწვანე ბარდა Bonduelle1 ქილა
ბეკონის ნაჭერი10
ჩერი10 პომიდორი
სტაფილო2
ხახვი1
კუბებად დაჭრილი პომიდორი სოუსში250 გრ
ბოსტნეულის ბულიონი2 ჭიქა
მწვანე ხახვი1
კამა1
ბარდის ჯერმები
ზეთი
მარილი
წიწაკა
სამზარეულო
ტრადიციული გემრიელი კერძი
- დაააქუცმაცეთ ინგრედიენტები: წითელი ხახვი და კამა წვრილად დაჭრილი, მწვანე ხახვი ნაჭრებად, გახეხეთ სტაფილო, დაჭერით თხელ ნაჭრებად ბეკონი და პომიდორიჩერი შუაზე გაჭერით.
- ტაფაზე დადეთ ბეკონი, დაუმატეთ დაჭრილი ხახვი და გახეხილი სტაფილო. მას შემდეგ, რაც ბეკონი ოდნავ ხრაშუნა გახდება, დააამატეთ ბოსტნეული, შემდეგ კი ბარდა. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაამატეთ ტომატის კუბები სოუსში.
- კიდევ 10 წუთის შემდეგ დაამატეთ პომიდორი ჩერი და ახალი კამა. აცადეთ შემცირდეს სითხის რაოდენობა რამდენადაც საჭიროა, სანამ ბარდა მთლიანად მოიხარშებაა. მორთეთ ბარდით.