ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით

/ 5
40 წუთები
ოქროსფერი ბლინები სიმინდით, ლორით და სატაცურით

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
სიმინდი ოქროსფერი GOLD Bonduelle1 ქილა
ლორი10 ნაჭერი
კვერცხი4
ფქვილი250 გრ
რძე450 ml
ყველი ფეტა300 გრ
თხის ყველი100 გრ
კარაქი100 გრ
არაჟანი3 ს.კ
ზეითუნის ზეთი4 ს.კ
ბალზამიკო1 ს.კ
მწვანე სატაცური10 ცალი
სალათი რადიჩიო 1/2 თავი
მწვანე ხახვი1
რეჰანი10 ფოთოლი
რუკოლა1 მუჭა
ვალერიანის ფოთლები1 მუჭა
სანელებლები
მარილი და წიწაკა

სამზარეულო

უგემრიელესი კერძი, რომელიც გაახარებს თქვენს ახლობლებს
  1. მოამზადეთ ბლინის ცომი: ათქვიფეთ 4 კვერცხი, თანდათან დაუმატეთ ფქვილი, რძე და საბოლოოდ - ოქროს სიმინდი, მანამდე გადაწურული ჭარბი სითხისგან, მცენარეების სურნელოვანი ნაზავი. ცომი მსუბუქად შეურიეთ ისე, რომ სიმინდის ზოგიერთი მარცვალი მთელი დარჩეს.
  2. ბლინების შიგთავსისთვის დაგჭირდებათ თხის ყველი და ფეტა მსხვილად გახეხილი. დაამატეთ მათ რბილი, ოთახის ტემპერატურის, კარაქი, დაჭრილი მწვანე ხახვი, ვალერიანი, ცოცხალი რეჰანი, მწვანილის ნაზავი და ცოტა არაჟანი. შემდეგ კარგად აურიეთ, პასტისებური მასის წარმოქმნამდე.
  3. მოხარშეთ მწვანე სატაცური, შემდეგ კი გააციეთ ყინულიან წყალში სითბოს შოკისთვის. მაშინ ღეროები დარჩება მყარი და მწვანე. მას შემდეგ, რაც ბლინები გამოცხვება ტაფაზე, გადაუსვით ყველის პასტა, დაამატეთ ნაჭერი ლორი, 1 სატაცური და მჭიდროდ შეახვიეთ.
  4. მიირთვით ბლინები სალათის ბალიშზე - რუკოლას, რადიჩიოს და სიმინდისგან - შენელებული ზეითუნის ზეთით, ბალზამიკოთი, მარილით და პილპილით.

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე