პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

/ 5
30 წუთები
პასტა ლინგვინე მწვანე ზეთისხილით და ყავისფერი სოკოთი

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
მწვანე უკურკო ზეთისხილი BONDUELLE50 gr
პასტა ლინგვინე160 გრ
ყავისფერი სოკო6
პეჩორინოს მაგარი ყველი50 გრ
სუფრის კოვზი კარაქი3
ოხრახუში2
თეთრი ღვინო 1/2
ქათმის ნახარში (ბულიონი)1 ჭიქა
ნიორი3
სუფრის კოვზი ფრანგული მდოგვი1
პომიდვრის ჩირი4
რეჰანის ფოთოლი3
ზეთუნი
მარილი პილპილი

სამზარეულო

მზვანე სეთისხილისა და ყავისფერი სოკოს ნაზავი რბილ პასტას აძლევს ძლიერ გემოს
  1. მოხარშეთ მაკარონი ცხელ მარილიან წყალში და დაამატეთ ცოტა ზეთი, იმისდა მიხედვით, თუ რამდენ წუთი აწერია პასტის შეფუთვაზე (8 წუთი).
  2. მოვასხათ ტაფას ცოტა კარაქი და მოვშუშოთ სოკო ნიორთან ერთად. დავამატეოთ ღვინო, ქათმის ნახარში (ბულიონი) და ერთად წამოვადუღოთ . ცოტახანში დავამატოთპომიდვრის ჩირი, ოხრახუში, ზეთისხილი, მარილი , პილპილი და ბოლოს უკვე მოხარშული ლინგვინეს პასტა.
  3. პასტა დავახვიოთ ჩანგალზე და გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვახეხოთ პეჩორინოს მყარი ყველი და დავადოთ რამდენიმე რეჰანის ფოთოლი.

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე