სიცილიური სპაგეტი - თინუსით

/ 5
30 წუთები
სიცილიური სპაგეტი - თინუსით

ინგრედიენტები

1 ნაწილი
სპაგეტი500 გ
პომიდორი4 პომიდორი
თინუსი100 გ
ოხრახუშის მორჩები0
წვრილად დაჭრილი0.5 ლიმონი
კოვზი ზეითუნის ზეთი4 სადილი
მარილი პილპილი

სამზარეულო

ძირითადი იტალიური კერძი, რომელიც თანაბრად უყვართ ჩრდილოელ ფერმერებსა და მაფიოზებს. რეკომენდებულია შეყვარებული ადამიანებისათვის. ამ კერძის მრავალი სახეობა არსებობს.
  1. მოამზადეთ სპაგეტი საკმაოდ მარილიან წყალში, ისე რომ ოდნავ მკვრივი იყოს, ოღონდ არა მაგარი (ამას იტალიელები „al dente”-ს უწოდებენ, რაც კბილისათვის ნიშნავს) და შემდეგ გადაწურეთ.
  2. მოაცალეთ პომიდორს კანი, თესლები და დაჭერით. დანაყეთ ნიორი, გარეცხეთ ოხრახუში და დაჭერით.
  3. გადაუწურეთ თინუსს ზეთი და პატარა ნაწილებად დაჭერით.
  4. გააცხელეთ, ტაფა და მოშუშეთ ნიორი, თინუსი, პომიდორი და მწიკვი პილპილი. დატოვეთ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში.
  5. დაუმატეთ პასტა და დაბალ ცეცხლზე განაგრძეთ მომზადება 4 წუთის განმავლობაში. აურიეთ ყველაფერი ერთად.
  6. მირთმევის წესი:მოაყარეთ ოხრახუში და ლიმნის ქერქი და მიირთვით.
მირთმევის წესი: მოაყარეთ ოხრახუში და ლიმნის ქერქი და მიირთვით.

შეაფასეთ რეცეპტი

1
2
3
4
5

სხვა რეცეპტები ამ კატეგორიაში

მეტი საიტზე