ტკბილი სიმინდისა და ინდაურის სალათი
ინგრედიენტები
1 ნაწილი
ოქროს სიმინდი Gold Bonduelle 1/2 ქილა
ინდაურის ფილე150 გრ
პომიდორი ჩერი10 ცალი
ბოლოკი4
ავოკადო1
არგულა100 გრ
ისპანახი100 გრ
მოცარელას ყველი40 გრ
ზეთისხილი20 გრ
ზეითუნის ზეთი1 ჩ.კ.
ბალზამირებული ძმარი1 ჩ.კ
წითელი ჭარხლის ფხვნილი5 გრ
ყლორტი / მიკროგრინი10 გ
რეჰანი
მარილი
წიწაკა
სამზარეულო
მოცემული სალათი არის ჯანსაღი, გემრიელი და მსუბუქი ტექსტურის, სალათის მიწოდება შეიძლება, როგორც სადილზე , ასევე ვახშამზე.
- დაჭერით ბოსტნეული: პომიდორი ჩერი , ბულგარული წიწაკა, ბოლოკი და ავოკადო.
- ინდაურის ფილე დაამუშავეთ მარილით, პილპილით, ზეითუნის ზეთით, რეჰანით და გამოაცხვეთ ღუმელში 180 ° C- ზე 20 წუთის განმავლობაში.
- დაჭერით ფილე პატარა ზოლებად და მოაყარეთ წითელი ჭარხლის ფხვნილი.
- თასში მოათავსეთ ისპანახი, არგულა, მოცარელას ყველი, ტკბილი სიმინდი, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი ჩერი , ავოკადო, ზეთისხილი და ბოლოკი, შემდეგ დაამატეთ ზეთის, ბალზამირებული ძმარის და რეჰანის ნარევი და კარგად აურიეთ.
- ჯერ სალათი მოათავსეთ თეფშზე, შემდეგ ზემოდან დაამატეთ ინდაურისა და ყლორტების ზოლები.